Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Κ20 που έγινε στου Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής αποτελώντας κάτι σαν πρόγευμα για το αποψινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35’ με πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας από τον Λάμπρου και μετέτρεψε σε γκολ ο Λυραντζής. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 56’ με προσωπική ενέργεια και σουτ ο Βρουσάι ισοφάρισε, ενώ στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της νίκης, ωστόσο ο Μούτσα με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το βαθμό για την ομάδα του.

Με το βαθμό αυτό ο Ολυμπιακός έφτασε τους 13 σε 7 αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ σε ισάριθμα ματς έχει 19 και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Ατρόμητο, που όμως έχει ένα ματς περισσότερο.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηϊωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59' Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76' Χονδρουλάκης), Βάρκας, Κηπουρός (62' Βοΐλης), Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Λυραντζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ (70' Σταθόπουλος), Χατζηστραβός (67' Μανιώτης), Τζοβάρας (80' Παπαδόπουλος).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής-θεατής εισέβαλε στο γήπεδο και γρονθοκόπησε παίκτες!

Στο φημισμένο Porto International Cup η Κ15 του Παναθηναϊκού

Ταμπάκος: «Έδειξε θετικά δείγματα η Εθνική, στόχος η περαιτέρω βελτίωση ενόψει Σεπτεμβρίου»

«Καλύτερη επιθετικά η Ελλάδα, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ανασταλτικά»: Το σχόλιο Ταμπάκου για την Εθνική από τη Βουδαπέστη

Βαγιαννίδης: «Κρατάμε τη δημιουργία και την αμυντική λειτουργία»

Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια - Υπάρχουν πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα»

Παυλίδης: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να πάμε ψηλά-Να αποτελέσει παράδειγμα το κοινό την Ουγγαρία»

Τσιφτσής: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»

Ρέτσος: «Τα πολλά λόγια είναι ''φτώχεια'' αλλά αξίζει να βρεθεί η Εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση»

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν σοβαροί ανασταλτικά, δεν υπάρχει θέμα βελτίωσης»