Η Ομόνοια διέλυσε με 5-2 τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ Λάρνακας, σε εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε στο -4 την πρωτοπόρο Ανόρθωση και στο -3 την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας ένα ματς λιγότερο, το οποίο, αν κερδίσει, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Αντίθετα, η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στο -1 από την «Κυρία».

Η Ομόνοια μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μαργκάσα έκλεψε την μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή, με αυτή να κοντράρει στον Μουρίγιο και να ξεγελά τον Πάμπλο. Στο 10’, ο Μαργκάσα έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ντάρμπισαϊρ έκανε με κεφαλιά το 2-0. Στο 19’, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λαρένα έγινε το 2-1. Στο 23’, έγινε το 3-1, όταν σε κόρνερ ο Μοϊσόφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 31’, ο Άλεξ Σοάρες πέτυχε ένα γκολ ποίημα, όταν έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Πάμπλο. Στο 51’, έγινε το 5-1, όταν ο Κανού μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χριστοφή. Στο 88’ ο Μοϊσόφ σε μία εκτέλεση φάουλ του Τομάς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 5-2.


Ομόνοια: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Σοάρες, Φαμπρίτσιο, Άλεξ Σοάρες, Κατελάρης, Κανού (72' Ράφα Λόπες), Χριστοφή, Αντόνια (65' Γκονζάλες), Νταρμπισαϊρ (80' Μαδούρο)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς (21' Λαμπάν), Νέλσον (39' Χέφελ), Μουρίγιο, Μοΐσόφ, Λαρένα (69' Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Τέτε, Μυτίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube