Πάλεψε όσο μπορούσε η Εθνική πόλο κορασίδων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε 4-10 από την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ και πήρε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με την Κρασσά, η Ισπανία ισοφάρισε στα μέσα του πρώτου οκτάλεπτου κι η Καραγιάννη έκανε το 2-1 στα 4’07’’ πριν τη λήξη του δεύτερου οκτάλεπτου. Οι Ισπανίδες με σερί 2-0 έκαναν το 2-3 και με παίκτρια παραπάνω φτάσαμε στο 2-4 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μουνιόθ έκανε το 2-5 στα μέσα της τρίτης περιόδου και το 2-6 «έσβησε» τις ελπίδες των διεθνών μας. Οι Ισπανίδες έφτασαν στο 2-7 και στο 2-8. Η Κρασσά έκανε το 3-8 κι η Ντιούλη το 4-8, όμως οι Ισπανίδες έφτασαν σε δύο ακόμα τέρματα για το τελικό αποτέλεσμα.


Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 0-4, 2-2

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Τσόκας): Σαλέχ – Γανίμη, Κεπενού, Μούζη, Μπίκου, Κουνδουράκη, Σταυρίδου, Καραγιάννη 1, Κρασσά 2, Βάλβη, Μπιτσάκου, Ντούλη 1, Χέλμη, Λουπάκη

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βακέρο, Άντον 2, Χέβελ Μεντίνα, Μάνσο, Γιουράντο, Ρουίθ, Φρίγκολα 3, Ντίαθ 1, Φερνάντεθ 1, Μουνιόθ 1, Πινέντα 1, Παγιάρες 1, Πέρεθ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube