Η Εθνική έκανε την έκπληξη και πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα 1-1 απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αν και δεν ασχολήθηκαν με το ματς σχεδόν καθόλου πριν τη σέντρα, μετά την έκπληξη της Ελλάδας σχολίασαν την εικόνα της «φούριας ρόχας» και το γεγονός ότι πρέπει να κοπιάσει για να πάει στο Κατάρ.

Τι αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ

Marca: «Για να «γευτούμε» το Μουντιάλ θα πρέπει να ιδρώσουμε»



AS: «Ο Μοράτα δεν ήταν αρκετός. Η Ισπανία βρήκε πάνω στο αμυντικό ελληνικό τείχος και υπέφερε για να δημιουργήσει κινδύνους»

Mundo Deportivo: «Η Ισπανία αρχίζει τον δρόμο προς το Κατάρ με ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα. Η Ισπανία δεν ήταν ο τυφώνας που διέλυσε τους Γερμανούς και η Ελλάδα δεν έδωσε τις ίδιες ευκολίες».



Sport: «Ο Πέδρι δεν ήταν αρκετός ώστε η Ισπανία να λυγίσει την Ελλάδα. Ο Ίνιγο χάρισε ένα πέναλτι και ο δρόμος για το Μουντιάλ ξεκίνησε στραβά»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρλος Κεϊρός ο προπονητής που θα οδηγήσει την Γκάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!