Με απόντες δυο απ' τα βασικά στελέχη του θα παραταχθεί ο Άρης στο φιλικό τεστ με τη Lyubimets 2007.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο έμεινε και πάλι εκτός της σημερινής προπόνησης για προληπτικούς λόγους, ο Ρούμπεν Πουλίδο είναι με άδεια στην πατρίδα του κι έτσι αμφότεροι οι Ισπανοί δεν θ' αγωνιστούν στο κυριακάτικο παιχνίδι (15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το ίδιο θα γίνει και με τους τραυματίες Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Τζον Ίμπε, Νίκο Τσουμάνη και Γιάννη Παπαδόπουλο όπως και με τους διεθνείς Σωκράτη Διούδη και Ηλία Σταυρόπουλο

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν επίσης, για προληπτικούς λογούς οι Ανδρέας Τάτος (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης), Γιώργος Μαργαρίτης, Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης. Οι δυο τελευταίοι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας όμως δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει στον κόσμο της ομάδας ότι στο αυριανό φιλικό η είσοδος είναι ελεύθερη και θα είναι ανοικτή η θύρα των επισήμων.

Αναλυτικά η αποστολή για το φιλικό: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

Σαββόπουλος: «Τέτοια η απογοήτευση του κόσμου του Άρη που πλέον δεν μπορεί ούτε να αποδοκιμάσει»

Κετσετζόγλου: «Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προτιμώ έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Δεσύλλας: «Να μπει στα playoffs σαν να διεκδικεί πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Δεν έπρεπε να χαλαρώσει μετά το 60’»

TAGS: Άρης