Εξιτήριο έλαβε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, από νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ όπου εισήχθη χθες για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Ο Νετανιάχου παρουσίασε «υψηλό πυρετό» κι επίμονο βήχα, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες του.

Ο 68χρονος πρωθυπουργός επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι έχει «ιογενή μόλυνση» του αναπνευστικού. Οι γιατροί του «συνέστησαν ξεκούραση» και να «ακολουθήσει ιατρική αγωγή», ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου του, η οποία δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα, το γραφείο του Νετανιάχου ανέφερε πως ο προσωπικός γιατρός του Ισραηλινού πρωθυπουργού εξήγησε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης «δεν ξεκουράστηκε, όπως του είχε συσταθεί ότι έπρεπε να κάνει, για μια περίοδο μερικών ημερών κατόπιν της ασθένειας από την οποία προσβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, παρότι τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν».

Ο Νετανιάχου έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter αργά το βράδυ πως «επέστρεφε στο σπίτι» κι ότι ήταν βέβαιος πως «λίγη ξεκούραση και ζεστή σούπα θα διορθώσουν τα πράγματα».

Η ισραηλινή δημόσια ραδιοφωνία μετέδωσε ότι η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για θέματα ασφαλείας που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση απουσίας του Νετανιάχου για λόγους υγείας, θα προεδρεύσει της συνεδρίασης αυτής ο υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά