Πολύ καλή εμφάνιση εξακολουθούν να κάνουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 του Σαν Ρέμο οι Λ.Ε. Γιαννούλης – Ε. Γιαννούλη. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία κατέλαβαν την 5η θέση και με 26 βαθμούς είναι 8οι σε σύνολο 90 σκαφών και πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο αγώνας έχει μπει στην τελική ευθεία και οι ιστιοπλόοι μας έχουν τα περιθώρια για ψηλότερη θέση.

Οι Ι. Δ. Δέδες Ντεντόπουλος – Ε. Μπουζάνας είναι 17οι με 55β., οι Λ. Κεχαγιόγλου – Ε. Μανίκης 26οι με 77β. και οι Ν. Σταυρόπουλος – Π. Πιπεράκης 44οι με 104 βαθμούς.

Στις γυναίκες τρέχουν 53 σκάφη και μετά από 7 κούρσες οι Δ. Βαρθολομαίου - Μ. Γώγου είναι 12ες με 85 βαθμούς.

Στην κατηγορία U17 τα 67 σκάφη έχουν τρέξει 7 ιστιοδρομίες και οι Δ. Σουρλατζής – Κ. Σουλιώτη είναι 11οι με 85 βαθμούς. Οι. Π. Σωτηρίου – Δ. Γιαννούλη είναι 22οι με 132β., οι Δ. Μπήτρος – Σ. Μιχαλόπουλος 26οι με 150β., οι Ν. Σουρλατζής - Ε. Γρίσπος 29οι με 160β. και οι Ν. Μελισσαράτος – Α. Τζουβάρας 52οι με 270 βαθμούς.

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ που διεξάγεται στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας, τα 259 σκάφη έχουν τρέξει 8 κούρσες. Από ελληνικής πλευράς την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποιεί η Ε. Α. Γουίντερς που βρίσκεται στην 38η θέση. Από εκεί και πέρα η Ι. Κερκέζου είναι 105η, ο Α. Ζαρίμης 119ος, η Ε. Αλχανάτη 134η και ο Ι. Παναγόπουλος 148ος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι νικητές στα open περιφερειακά πρωταθλήματα νήσων Αιγαίου και Βορείου Ελλάδας σε όπτιμιστ και ILCA 4

Το ''1st Paddle Challenge Poros 2026'' έρχεται στον Πόρο στις 13–15 Μαρτίου

Τα αποτελέσματα της 1ης Πανελλήνιας Πρόκρισης Bic Techno 293 & 293 Plus για την Εθνική Ομάδα

Πρεμιέρα για τις εθνικές προκρίσεις σε ILCA 4 και Bic Techno – Τριήμερο ιστιοπλοϊκής δράσης σε Σαλαμίνα και Βουλιαγμένη

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα – Στη Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

AEGEAN 600 - Η αντίστροφη μέτρηση για το 6o, οι εγγραφές συμμετοχής και οι αναμνήσεις των πληρωμάτων

Δεύτερη στον κόσμο η Ερμιόνη Γκίκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Optimist: 203 σκάφη και διεθνείς συμμετοχές

Πρώην προπονητής Ολυμπιονίκη του 2024 καταδικάστηκε για σεξουαλικές επιθέσεις!

Με επτά Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ιστιοπλοΐας 2025 στη Βιλαμούρα