Δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης απέκτησε ο Υδραϊκός, μετά την ιστορική πρώτη νίκη του επί της Νις με σκορ 8-4.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Ευρώπη και, σε συνδυασμό με τη νίκη της Πρίμορατς Κότερ επί της Ορτίτζια με 905, ανέκτησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, όπου ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει την Ορτίτζια, θέλοντας νίκη ή ισοπαλία (λόγω καλύτερου goal average) για να προκριθεί ως δεύτερος.

Το ελληνικό σύνολο ξεκίνησε νωθρά το ματς και βρέθηκε να χάνει στο τέλος της πρώτης περιόδου με 2-0, όμως από κει και πέρα ξεκίνησε την αντεπίθεσή του.

Αποκορύφωμα αυτής ήταν η τρίτη περίοδος, όταν με ένα σερί τεσσάρων τερμάτων πήρε τα ηνία του σκορ (5-2) και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΙΣ 8-4

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μητελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 2, Αργυρόπουλος 1, Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

Νις: Λάζιτς, Μίτροβιτς 1, Πάβιτσιτς 2, Κόσιτς, Μπουντουρίν, Μιλόσεβιτς Μ, Βανγκ, Λέκιτς 1, Ζίβιτς, Στιεπάνοβιτς, Νίκολιτς, Μιλόσεβιτς Ντρ, Στοΐλκοβιτς.

Η βαθμολογία (2 αγ.):
1. Πρίμορατς Κότορ 6
2. Υδραϊκός 3
3. Ορτίτζια 3
4. Νις 0.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/9):
Πρίμορατς Κότορ - Νις (10.00)
Υδραϊκός - Ορτίτζια (11.30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube