Στη βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος της Καλλονής στην νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Δημήτρης Βλαστέλλης με δηλώσεις του στη Nova.

Ο 32χρονος επιθετικός σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των «πράσινων» τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Novasports:

«Είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες που κρύβει αυτός ο αγώνας, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε το πλάνο που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος και θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Βλαστέλλης.

Για το τι πιστεύει ότι θα τους δυσκολέψει απέναντι στον Αστέρα: «Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε αυτά ακριβώς που θα μας πει ο προπονητής. Τώρα το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Ήταν μια ιστορική νίκη και για την ομάδα μας και για ολόκληρο το νησί. Σίγουρα σε αυτή τη νίκη βοήθησε και ο κόσμος. Ήταν πρωτόγνωρες αυτές τις στιγμές, όμως αποδείξαμε ότι με αυτό τον κόσμο στην έδρα μας μπορούμε να κοιτάξουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης