Η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League χάρη στο 1-0 επί της Ατλέτικο. Κι αν ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες χρεώνεται το γκολ της πρόκρισης επί των «ροχιμπλάνκος», το μισό (και βάλε) θα έπρεπε να πιστωθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ έστρωσε την μπάλα στο διάβα του Μεξικανού φορ, ο οποίος απλώς την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Αυτή ήταν η 19η ασίστ του 30χρονου άσου τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίδοση του ιδίου σε όλη την καριέρα του.

Κι έχει ακόμη οκτώ ή εννιά ματς (έξι στο πρωτάθλημα, δύο ή τρία στο Champions League) να τη διευρύνει ακόμη περισσότερο αποδεικνύοντας πως τελικά δεν είναι όσο εγωιστής νομίζει ο πολύς κόσμος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Όταν το έχεις κάνει μια φορά, πιστεύεις πως μπορείς να το ξανακάνεις»

Ροντινέι: «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτή τη φανέλα»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν

Έφεση για την απόφαση της UEFA να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Πρεστιάνι ετοιμάζει η Μπενφίκα

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού προς τους φιλάθλους του για το ματς με τη Λεβερκούζεν στην «BayArena»

Χιούλμαντ: «Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν θα σκεφτούμε το πρώτο ματς - Εξαιρετικός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Θέτει σε διαθεσιμότητα τον Πρεστιάνι η UEFA ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Πάτησε Γερμανία ο Ολυμπιακός - Αποθεωτική υποδοχή για παίκτες και Μεντιλίμπαρ

Τσανάκας: «Θα διεκδικήσει τις πιθανότητες τους ο Ολυμπιακός με Λεβερκούζεν - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ»

Πάνοπλος στο Λεβερκούζεν για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός - Ακολουθεί την αποστολή ο Γιαζίτσι