Ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Άρσεναλ έναντι της Μπεσίκτας, καθώς στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ισόπαλες δίχως σκορ (0-0).

Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, από ένα δοκάρι, αλλά και μια αποβολή με τον Άαρον Ράμσεϊ να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να φεύγει για τα αποδυτήρια στο 80ό λεπτό.

Ο Ντεμπά Μπα αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου, ενώ δοκίμασε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, αφού μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή σούταρε από τη σέντρα με τον Σέζνι και το δοκάρι να αποσοβούν τον κίνδυνο.

Οι «κανονιέρηδες» δεν ικανοποίησαν, είχαν όμως ευκαιρίες, ενώ το σουτ του Τσάμπερλεϊν σταμάτησε στο δοκάρι στο 88’.

Όλα είναι ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς (θα απουσιάσει ο Ράμσεϊ), η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τετάρτη στο Emirates.

Οι ενδεκάδες:

Μπεσίκτας (Σλάβεν Μπίλιτς): Τολγκά, Ισμαΐλ, Μότα, Εσάν, Πέδρο, Σαχάν (Τόρε 73'), Βελί, Νέτσιπ, Ογκιουζάν (Κερίμ 81'), Πεκτεμέκ, Ντεμπά Μπα.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Αρτέτα (Φλαμινί 50'), Γουίλσιρ, Ράμσεϊ, Αλέξις (Τσάμπερλεϊν 73'), Καθόρλα, Ζιρού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Τι δοκίμασε ο Μεντιλίμπαρ εν όψει Ναϊμέγκεν-Κλειδί το πρώτο γκολ»

Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός: Με στόχο τα αστέρια οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να λυγίσουν τους άπειρους Ολλανδούς

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παγώσει το γήπεδο και να πιέσει τη Ναϊμέγκεν»: Το σχόλιο του Γιώργου Τσανάκα από την Ολλανδία

Τσανάκας: «Οι σίγουροι της ενδεκάδας, οι δοκιμές και ο Γκουστάβο Σα»

Πάτησε γήπεδο ο Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» προπόνηση πριν τη μονομαχία με τη Ναϊμέγκεν - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Μεντιλίμπαρ: «Να είμαστε πιο επικίνδυνοι, μην αφήσουμε τη Ναϊμέγκεν να παίζει άνετα»

Ελ Κααμπί: «Να σκοράρουμε πρώτοι - Μεγάλη ευθύνη για δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου των Μεντιλίμπαρ-Ελ Κααμπί πριν το Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός

Το μεγάλο ερωτηματικό της Ναϊμέγκεν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σρόιντερ: «Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλές μακρινές μπαλιές»