Για τρία χρόνια ένας 56χρονος σήμερα άντρας στην Ιταλία, στη μικρή πόλη Borgo Virgilio, κατάφερνε να ξεγελάει τις αρχές αφού παρουσιαζόταν ως η νεκρή μητέρα του και έπαιρνε τη σύνταξή της.

Σε μία υπόθεση απάτης τύπου Mrs. Doubtfire, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο γιος μεταμφιεζόταν σε «κυρία Γκρατσιέλα Νταλ΄Όλιο» και συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξή της.

Η ομοιότητα ήταν τέτοια που είχε καταφέρει ακόμα να ανανεώσει την ταυτότητα της νεκρής μητέρας του σε μια κυβερνητική υπηρεσία στα περίχωρα της Μάντοβα.

Ο άνεργος 56χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν αποκαλυφθεί, έκανε «επαγγελματική» δουλειά: όχι μόνο φορούσε περούκα και τα ρούχα της νεκρής μητέρας του αλλά μιμούνταν σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια από το μακιγιάζ μέχρι τον τρόπο ομιλίας της.

Με τη σύνταξη της μητέρας του και τα έσοδα από τρία σπίτια, υπολογίζεται ότι ο γιος κατάφερε να βγάζει περίπου 61.000 δολάρια τον χρόνο.

Τελικά, ένας κυβερνητικός υπάλληλος παρατήρησε τα φαινομενικά «αρρενωπά» χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής φωνής του και του «χοντρού» λαιμού του. Ο υπάλληλος ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες συνέκριναν φωτογραφίες της Νταλ'Όλιο και του γιου της και συνειδητοποίησαν ότι τους είχε εξαπατήσει εδώ και καιρό.

Η Γκρατσιέλα Νταλ΄Όλιο πέθανε πριν τρία χρόνια σε ηλικία 82 ετών και ο γιος της δεν ανέφερε ποτέ το θάνατό της.

Αντίθετα, έβαλε το πτώμα της σε έναν υπνόσακο και το έκρυψε στο δώμα με το πλυντήριο του σπιτιού τους. Όταν οι αρχές βρήκαν τη νεκρή γυναίκα, η σορός της είχε μουμιοποιηθεί.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ

Συνελήφθη στον Πειραιά ο Αφγανός που ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Τραγωδία στη Χερσόνησο: 16χρονος με μοτοσυκλέτα νεκρός σε τροχαίο

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ένας 26χρονος νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες σε τροχαίο - Δείτε video

Ακτοπλοΐα: Λήγει το απαγορευτικό - Ξεκινούν σταδιακά τα δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα