Όχι μόνο δεν αποδείχθηκε εύκολο το έργο της Γερμανίας κόντρα στην Ιταλία στην Μπολόνια, αλλά η ομάδα του Χάνζι Φλικ απειλήθηκε ευθέως με την ήττα, γλιτώνοντας τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας και το τελικό 1-1.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που είναι σε φάση ανοικοδόμησης χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά (Φρατέζι, Σκαμάκα, Γκνόντο, Πομπέγκα, Κανσελιέρι, Ρίτσι), αλλά αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για τους σαφώς πιο έμπειρους Γερμανούς και τελικά έφτασε πιο κοντά στη νίκη παρά στην ήττα, χάρη στον ενθουσιασμό που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ρενάτο Νταλ’ Άρα».

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό και στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκαν δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 35’ ο Σκαμάκα εξαπέλυσε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπά στη ρίζα του δοκαριού, με τους Γερμανούς να απαντούν στο 38’ με το σουτ του Γκνάμπρι να περνά ψηλά άουτ.

Οι «ατζούρι» είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τους Σκαμάκα (47’) και Πολιτάνο (55’) και τελικά βρήκε το πρώτο γκολ, όταν στο 70’ ο Γκνοντό με πολύ ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στον Πελεγκρίνι και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η Γερμανία «απάντησε» άμεσα και από φάση διαρκείας ο Κίμιχ διαμόρφωσε στο 73’ το τελικό 1-1.



Η πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της LEAGUE A:

Σάββατο 4 Ιουνίου


Ουγγαρία-Αγγλία 1-0
(66’ πεν. Σομποζλάι)

Ιταλία-Γερμανία 1-1
(70' Πελεγκρίνι - 73' Κίμιχ)

Βαθμολογία

1.Ουγγαρία 3 (1-0)
2.Γερμανία 1 (1-1)
3.Ιταλία 1 (1-1)
4.Αγγλία 0 (0-1)

Πέμπτη 7 Ιουνίου

Γερμανία-Αγγλία 21:45
Ιταλία-Ουγγαρία 21:45

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube