Άσχημα μαντάτα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την εθνική Ιταλίας, ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Ελβετία (εντός 12/11) και Βόρεια Ιρλανδία (εκτός 15/11).

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της «Σκουάντρα Ατζούρα» με πρόβλημα στη γάμπα. Μάλιστα, όπως σημειώνεται έχει αποχωρήσει ήδη από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, μετά και από τις πρώτες εξετάσεις που έκανε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Μαντσίνι κάλεσε στη θέση του 31χρονου φορ της Λάτσιο τον Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο, ο οποίος μετράει μία συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αυτή στο ματς με τη Λιθουανία τον περασμένη Αύγουστο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»