Ένα τρελό σενάριο φέρνει στο προσκήνιο ιταλική εφημερίδα και αφορά τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα λοιπόν με την «Ιl Secolo Xix» από την Γένοβα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αντόνιο Κασάνο.

«Κάτι κινείται όσον αφορά τον Κασάνο. Τις τελευταίες ώρες, ο Fantantonio έχει δύο προτάσεις, η πρώτη από τους Έλληνες του Παναθηναϊκού (δεν είναι πια εκεί προπονητής ο Στραματσόνι αλλά ο Ουζουνίδης, ενώ παίζει ο Ιταλός Μέστο) και η δεύτερη από τους Αργεντινούς της Σαν Λορέντσο. Τις εξετάζει, η περίπτωση της Ελλάδας είναι σαφώς πιο κοντά αντικειμενικά και στο μεταξύ, συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα Πριμαβέρα της Σαμπντόρια στο Πέντονε», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τον Παναθηναϊκό για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται ότι είναι μία δύσκολη περίπτωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ