Επειγόντως αλλαγές -και μάλιστα ριζικές- χρειάζεται η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία περνά μία πολύ βαθιά κρίση φέτος, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Μάσιμο Οριάνι σε άρθρο του στην «Gazzetta dello Sport».

Μετά, λοιπόν, την ήττα των πρωταθλητών από την Μπαρτσελόνα, που ήταν η έβδομη σερί στην Ευρωλίγκα, στο στόχαστρο του Ιταλού δημοσιογράφου είναι φυσικά ο προπονητής Γιασμίν Ρέπεσα, ενώ από τους παίκτες τα περισσότερα «πυρά» συγκεντρώνει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Μάλιστα, για τον Σέρβο σέντερ είναι χαρακτηριστικό το κομμάτι που του αφιερώνει, όπου ουσιαστικά τον… ξεφτιλίζει: «Όχι, ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αλλά και να έπαιζε, θα έβαζε σίγουρα κάποιους πόντους μέσα από τη ρακέτα, ειδικά αν τον μάρκαρε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα», με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να είχε κόντρα στους Καταλανούς μόλις 2 πόντους με 1/8 δίποντα, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιασμίν Ρέπεσα, σύμφωνα με τον Οριάνι, βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, ενώ θεωρείται απολύτως βέβαιη η απομάκρυνση του Κροάτη προπονητή, εφόσον η Αρμάνι ηττηθεί στο προσεχές ντέρμπι (27/12) με τη Ρέτζιο Εμίλια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube