Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 4-3 στα πέναλτι (κ.α. 0-0) την Πόρτο στο γήπεδο της Μπράγκα στον δεύτερο ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σετούμπαλ το ερχόμενο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο, διεκδικώντας ακόμα και την Primeira Liga και το Κύπελλο.

Μετά από ένα μέτριο ματς στην κανονική διάρκεια, για τα «λιοντάρια» από τα 11 μέτρα ευστόχησαν οι Ντοστ, Μπρούνο Φερνάντες, Ματιέ, αστόχησαν οι Κοάτες και Ουίλιαμ Καρβαλιο και στο έκτο πέναλτι ο Μπράιαν Ρουίζ σκόραρε και έδωσε την πρόκριση.

Για τους «δράκους», ευστόχησαν οι Αλέξ Τέγες και Μαρκάνο, απέτυχε ο Ερέρα στο τέταρτο, σκόραρε στη συνέχεια ο Γουάρις και στα δύο επόμενα αστόχησαν οι Αμπουμπακάρ και Μπραχίμι.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Φάμπιο Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ρούμπεν Ριμπέιρο (78' Φρέντι Μοντέρο), Ζέλσον Μάρτινς (43' Μπατάλια), Ακούνια (78' Μπράιαν Ρουίζ), Ντοστ

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Ρικάρντο Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Αλέξ Τέγες, Ντανίλο Περέιρα (11' Όλιβερ Τόρες), Σέρτζιο Ολιβέιρα (80' Γουάρις), Ερέρα, Μαρεγκά, Μπραχίμι, Τικίνιο (68' Αμπουμπακάρ)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube