Περισσότερα από πεντακόσια άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο κόσμος άρχισε να φτάνει λίγο μετά τις 10:30, αφού εκτός από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον γιο του Δημήτρη, βρέθηκαν εκεί ο Ρικ Πιτίνο και αθλητές του μπασκετικού τμήματος.

Επίσης, στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Αυγουλέας και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Όλοι τους τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος, του πατέρα, του συζύγου, του φίλου, του εργοδότη, του προέδρου, αλλά προπαντός του ανθρώπου Παύλου Γιαννακόπουλου. Γιατί πάνω από όλα ήταν ένας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία.



Δείτε τις φωτογραφίες από την EUROKINISSI







































ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γιαννακόπουλου: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε-Θέλει διαιτησία 100-0»

Ηρακλής: Τέλος ο Μουράτος

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει κατά των κατηγορουμένων ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Προσήλθε στην Ευελπίδων ο Παπαπέτρου για την απολογία του

Δικηγόρος Λιόλιου: «Σαθρές οι κατηγορίες»-Αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων

Κικίλιας: «Ντροπή όσα γίνονται στο μπάσκετ-Να φτάσει η έρευνα μέχρι τέλους»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Ο πρόεδρος θέλει να απαλλαγούμε από τον Μπόγρη στον Προμηθέα. Κάνε ό,τι μπορείς»

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: «Δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη-Είναι άνθρωποι καθαροί, νόμιμοι»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Υποστήριξε τους αδελφούς Έλληνες» έγραφε SMS - Οι «10» που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Η σύζυγος του ΜακΚίσικ απάντησε στον Γιαννακόπουλο και τα έβαλε με Τσαρούχα-Η αιχμή για Μπαρτζώκα