Περισσότερα από πεντακόσια άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο κόσμος άρχισε να φτάνει λίγο μετά τις 10:30, αφού εκτός από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον γιο του Δημήτρη, βρέθηκαν εκεί ο Ρικ Πιτίνο και αθλητές του μπασκετικού τμήματος.

Επίσης, στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Αυγουλέας και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Όλοι τους τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος, του πατέρα, του συζύγου, του φίλου, του εργοδότη, του προέδρου, αλλά προπαντός του ανθρώπου Παύλου Γιαννακόπουλου. Γιατί πάνω από όλα ήταν ένας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία.



Δείτε τις φωτογραφίες από την EUROKINISSI







































ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία

Ο δρόμος που δίνει στην Εθνική την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027

Ματέο: «Συμπεριφερθήκαμε ως το τέλος σαν ομάδα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα προκριματικά η Ελλάδα»

Λήξη συναγερμού για Μιλουτίνοφ: Επέστρεψε στο παρκέ!

Μήτογλου: «Είμαστε μια οικογένεια, εδώ δεν υπάρχουν ομάδες - Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»

Νέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ο Ντόρσεϊ!

Βαθμολογία Εθνικής: Στο 4-4 και ζωντανή για την πρόκριση - Το επόμενο «παράθυρο» και οι αντίπαλοί της

Αυτή είναι η Εθνική: Μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας και restart στην πορεία για το Παγκόσμιο!

Συναγερμός για Μιλουτίνοφ: Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος

Το τρίποντο του Χουάντσο που «πάγωσε» το γνώριμό του T-Center και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση!