Ένα βήμα παρακάτω πηγαίνει το φημολογούμενο φλερτ του Τσίπριαν Ταταρουσάνου με τον Ολυμπιακό ο ρουμανικός Τύπος. Η «Gazeta Sporturilor» αναφέρει πως ο διεθνής γκολκίπερ βρέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα τονίζεται πως ο Ρουμάνος άσος έφτασε το πρωί της ημέρας στην Ελλάδα και αναχώρησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και πάλι για την πατρίδα του.

Οι Ρουμάνοι επιμένουν πως ο 28χρονος άσος τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, προσθέτοντας μάλιστα πως οι αποδοχές του θα φτάσουν τις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως διαψεύδουν τα περί συμφωνίας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ταταρουσάνου είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» παραμένει η παραμονή του Ρομπέρτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!