Ούτε το 2-0, ούτε η αίσθηση υπεροχής σε όλα που βγάζει η ΤΣΣΚΑ παρασύρουν τον Δημήτρη Ιτούδη εν όψει της μεταφοράς της σειράς στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού και υπολογίζει πολύ στον παράγοντα έδρα.

«Είμαστε μπροστά με 2-0 και παίξαμε καλό μπάσκετ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, αλλά δεν περιμένουμε να έχουμε εύκολο έργο στην Αθήνα. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Ίσως κάποιες νίκες να μοιάζουν εύκολες, αλλά αυτό οφείλεται σε αφοσίωση, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Έχουμε αρκετή εμπειρία για να αντιλαμβανόμαστε πως θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να προσέξουμε το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε υπόψη πως ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα στην έδρα του. Ο Σλότερ και ο Μποχωρίδης ίσως επιστρέψουν, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά και με ενέργεια από τον φανταστικό κόσμο του. Εμείς θα πρέπει να έχουμε περισσότερες κατοχές και να προσέξουμε καλά την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και να πάρουμε τη μάχη των ριμπάουντ», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, που δεν υπολογίζει και πάλι στον τραυματία Βιτάλι Φριτζόν.

Σε ανάλογο μήκος κύματος η τοποθέτηση του Σόνι Γουίμς. «Ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Θα γίνει σκληρό παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον βασικό μας στόχο. Τελευταία παίζουμε καλά και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σαν ομάδα για να νικήσουμε στην Αθήνα», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Επιστρέφει σπίτι του για να επιστρέψει και στις νίκες

Euroleague: Ισπανικός εμφύλιος και μεγάλο ματς στο Βελιγράδι

Απογοητευμένος ο Σπανούλης: «Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, ξαφνικά δεν παίζουμε σωστό μπάσκετ»

Παναθηναϊκός: Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός Γκραντ

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι

Σερέλης: «Δεν μπαίνουμε στα ματς σαν ομάδα που κυνηγάει Final Four - Υπάρχουν πιθανότητες για Ναν την άλλη Παρασκευή»

Σορτς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στη δεύτερη περίοδο, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αταμάν: «Όλοι έχουν σκαμπανεβάσματα, θα συνεχίσουμε προς τους στόχους μας» - Τι είπε για την αποβολή Ρογκαβόπουλου

«Αποκαρδιωτικός ο Παναθηναϊκός, χάνει έδαφος για 6άδα - Έχει... καταργήσει τη θέση του σέντερ»: Το σχόλιο Πετρίδη

Έκανε ανατροπή με ψυχή πρωταθλήτριας και πήρε το «θρίλερ» με Παρί η Φενέρμπαχτσε