Καλύτερη απόδοση και υψηλότερο βαθμό συγκέντρωσης χρειάζεται η Φενέρμπαχτσε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου απόψε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το break, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης εν όψει του αποψινού δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ (21:30) με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο παιχνίδι εξετάζοντας το πρώτο παιχνίδι και αναλύοντας προσεκτικά το κομμάτι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν μπορούμε να χάσουμε τη συγκέντρωση και τη συνοχή μας απέναντι στην επιθετική αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού γιατί είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο παρκέ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι το οποίο ήταν ένα καλό μήνυμα για το τι κάναμε καλά και πως μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και να βελτιωθούμε», τόνισε ο προπονητής της Φενέρ.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Μελίχ Μαχμούτογλου, είπε: «Παρότι παίξαμε καλά σε ένα σημαντικό μέρος του πρώτου αγώνα, μείναμε πίσω στο τρίτο δεκάλεπτο. Θα μάθουμε από τα λάθη του πρώτου ματς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο. Είμαστε στα playoffs και θα πάμε βήμα-βήμα, προετοιμαζόμενοι με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτή τη μάχη και να επιστρέψουμε στην έδρα μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ

Λύγισε από τις απουσίες και την αστοχία στο φινάλε κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός

Έβρεχε... τρίποντα στο Κάουνας στην εντυπωσιακή νίκη της Ζάλγκιρις με κατοστάρα επί της Βιλερμπάν!