Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με ήττα από την τουρκική Μπελεντιγιέσι (3-1 σετ) τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Πορταριά, όμως σε ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ατυχία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος από το πρώτο σετ και έπειτα στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μίλκοφ καθώς ο Σκοπιανός ακραίος τραυματίστηκε. Το ευχάριστο είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Καζάζης, είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί με διάφορα σχήματα ενώ χρόνο συμμετοχής σχεδόν όλους τους αθλητές του.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 20-25, 25-20, 22-25)

ΠΑΟΚ (Στέλιος Καζάζης): Ντάμποβιτς 3(2/5), Τζελάτης 14(14/39π), Μίλκοφ 3(3/4π), Χαραλαμπίδης 3(2/4), Ποτότσνικ 17(16/29π), Παντακίδης 3(2/7), Μπαμπαλιούτας (λ-67%, 27% άριστες)) , Στεφανίδης , Παλέντζας, Στίγγας 3(3/4), Πιπέργιας

Μπελεντιγιέσι: Σελιντάνς 22, Τσότσκοβιτς 21, Σελτσούκ, Οζκάν 4, Μπερκάν11, Μουστεντόνοβιτς 8, Αρμινέ 9/ Μποράκ (λ -50 70 ), Γιανκί, Καντίρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!