Δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Εθνική πόλο ανδρών στην τελική φάση του Europa Cup.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 14-10 από τη Σερβία και θα διεκδικήσει την έβδομη θέση κόντρα στη Ρωσία (ηττήθηκε 15-9 από το Μαυροβούνιο) την Κυριακή (7/4) στις 16:00.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (8-8). Η Σερβία προηγήθηκε στη συνέχεια, με τον Γούνα να απαντάει για το 9-9. Σερί δύο τερμάτων των Σέρβων άνοιξε τη διαφορά υπέρ τους (11-9), με τον Φουντούλη να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 10-10.

Η Σερβία κυριάρχησε στο τελευταίο οκτάλεπτο και πήρε τη νίκη στο, ουσιαστικά αδιάφορο, παιχνίδι, αφού είχαν ήδη κριθεί τα εισιτήρια για το World League.

Οκτάλεπτα: 3-4, 5-4, 3-1, 3-1.
Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 1, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Στογιάνοβιτς, Πιέτλοβιτς 3, Λάζιτς 1, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 4, Πρλαΐνοβιτς 1, Ράσοβιτς Στρ. 1, Μίτροβιτς.
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης 3, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube