Με τον Λιβάι Γκαρσία του Παναθηναϊκού στη βασική του ενδεκάδα, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Hasely Crawford Stadium του Πορτ οφ Σπέιν, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη δράση της Κυριακής για τον πρώτο όμιλο.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό, όταν ο Ντάνιελ Φίλιπς έπιασε δυνατό δεξί σουτ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση της Δομινικανής Δημοκρατίας ήρθε πριν από την ανάπαυλα, με τον Χάιντς Μέρσελ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 42' με μακρινό σουτ.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 50ό λεπτό, με τον Μαριάνο Ντίας να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων και να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε από την αρχή για το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, χωρίς ωστόσο η ομάδα του να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.