Η Ζενίτ έχασε 76-78 στην έδρα της Πάρμα Περμ για τη VTB League, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, «μεθυσμένη», όμως, από την πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, αφήνοντας τους γηπεδούχους οριακά στην προνομιούχο οκτάδα.

Για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που δεν έδωσε το «παρών» στον πάγκο, λόγω προβλήματος στη μέση, απουσίασαν οι Πάνγκος, Τόμας και Πονίτκα.

Ήττα στη Μόσχα για τη Χίμκι με 74-79 από τη Νίζνι, άφησε τους γηπεδούχους στην έβδομη θέση και έφερε τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete