Σε απόλυτο game changer αναδεικνύεται στα φετινά προκριματικά του Champions League για τον Παναθηναϊκό ο Φώτης Ιωαννίδης!

Ο 23χρονος φορ κόντρα στην Μπράγκα έβγαλε ακόμα μία ασίστ, αυτή τη φορά για τον Μαντσίνι, βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει ζωντανή ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Βεβαίως, είχε προηγηθεί και εκείνη με τη Μαρσέιγ (για το 1-0 του Μπερνάρντ στο πρώτο ματς).

Την ίδια στιγμή έχει σκοράρει και δύο φορές, αμφότερες με πέναλτι. Αρχικά, στο εκτός έδρας 3-1 επί της Ντνίπρο και εν συνεχεία στη ρεβάνς με τους Μασσαλούς, όπου ευστοχώντας στο 90'+9' έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και στη ρώσικη ρουλέτα (διαδικασία, στην οποία επίσης ευστόχησε).

Κοινός παρανομαστής όλων των αγώνων; Ότι πέρασε ως αλλαγή σε συνδυασμό φυσικά με την τεράστια συμβολή του στα αποτελέσματα του «τριφυλλιού» χάρη στα γκολ, τις ασίστ και συνολικά τις κινήσεις του.

Οι εν λόγω φάσεις:






ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!