O Τζέκο καταλήγει στη Φιορεντίνα για 1+1 χρόνια και η Μπολόνια βλέπει τον επιθετικό που είχε βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα για τη δική της γραμμή κρούσης, να «χάνεται» και να την αναγκάζει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ανάμεσα σε αυτές, παραμένει και ο Φώτης Ιωαννίδης. Το όνομα του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού δεν λείπει ούτε μια μέρα από τα ρεπορτάζ των Ιταλών αναφορικά με τις ομάδες της Serie A και τώρα, ο φορ του «τριφυλλιού» παρουσιάζεται ακόμα μια μέρα από την Corriere dello Sport ως εναλλακτική για την Μπολόνια.

Η ομάδα από τη Βόρεια Ιταλία είχε εισπράξει αρνητική απάντηση το περασμένο καλοκαίρι σε πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά όπως αναφέρει το νέο ιταλικό δημοσίευμα, φέτος θα χρειαστεί μικρότερο ποσό για να αποσπάσει το «ναι» από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, υπάρχει στη λίστα και το όνομα του 22χρονου Αλβανού επιθετικού της Τσεζένα, Κριστιάν Σπέντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσέφεριν: «Από τις χειρότερες ποδοσφαιρικές υποδομές στην Ευρώπη η Ιταλία - Αν δεν φτιάξουν τα γήπεδα, ξεχάστε το Euro»

Τέλος ο Γκατούζο από την Ιταλία - Στο προσκήνιο Κόντε και Αλέγκρι για τον πάγκο

Ξέσπασε ο Καπέλο για τον αποκλεισμό της Ιταλίας: «Είναι αθλητική τραγωδία και ντροπή - Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί»

Όταν ο Γκατούζο δήλωνε πως θα μετακομίσει από την Ιταλία αν δεν προκριθεί στο Μουντιάλ!

Εξελίξεις στην Ιταλία μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό: Ο Υπουργός αθλητισμού ζητά παραίτηση του προέδρου της FIGC

Σκόουλς: «Η Ιταλία είναι η… Άρσεναλ των εθνικών ομάδων»

Ντε Λαουρέντις: «Σε ύπνωση το ιταλικό ποδόσφαιρο - Να μειωθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα να έχει χρόνο η εθνική»

Σαν Σίρο: Στο μικροσκόπιο η συμφωνία με Μίλαν και Ίντερ

Στην πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι είναι ο Λουκάκου - Δεν πήγε προπόνηση και... εξαφανίστηκε

Και η Γιουβέντους στο… κόλπο για Ρίντιγκερ