Προθεσμία για το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ώστε να απολογηθούν στις ανακριτικές αρχές πήραν οι τέσσερις από τους συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στα Σεισμόπληκτα.

Μετά τις παραιτήσεις δικηγόρων των Ιωαννίνων την ποινική τους υπεράσπιση ανέλαβε, ο Αλέξης Κούγιας .

Ο νέος συνήγορος ζήτησε νέα προθεσμία από τον ανακριτή ώστε να μελετήσει την δικογραφία και να συντάξει τα υπομνήματα απολογίας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Σε δηλώσεις που έκανε, χαρακτήρισε σημαντικό το υλικό που υπάρχει από κάμερες ασφαλείας καθώς εκτιμά ότι θα διαφωτίσει τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συμπλοκή.

Ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο των οπαδών του ΠΑΣ ήταν αυτό που κυνηγούσε τα άλλα οχήματα στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ανέφερε ότι ο χάρτης των οπαδών στα γήπεδα έχει αλλάξει καθώς έχουν εισέλθει στις τάξεις τους κακοποιά στοιχεία και πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί οπαδούς αυτούς που πηγαίνουν στα γήπεδα για να βρίζουν ή για να προκαλούν επεισόδια.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτοκίνητο κάηκε στη νέα Παραλιακή - Πού διεκόπη η κυκλοφορία

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Δημογλίδου: «Στη Θεσσαλία με δυσκολία περνάει όχημα έκτακτης ανάγκης, πώς θα απεγκλωβίσουμε οδηγούς;»

Κόκκινες μπογιές στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο

Οι πρώτες καθολικές αυξήσεις σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους μετά από 10 χρόνια - 1,3 δισ. το συνολικό κόστος ενίσχυσης

Θεσσαλονίκη: 9 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό πίσω από το Τουρκικό Προξενείο

Νεκρός ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα - Βίντεο από το τρομακτικό δυστύχημα με Ferrari

Ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και λαϊκές

Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Έως τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Έρχονται αυξήσεις έως 200 ευρώ τον μήνα για μισθωτούς από 1ης Ιανουαρίου