Απόλυτα σύμφωνη και έτοιμη να συνδράμει σε οποιαδήποτε έρευνα διεξαχθεί για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, είναι η ΚΑΕ Ιωνικός, όπως τόνισε μέσω ανακοίνωσής της και με αφορμή την κίνηση της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι απολύτως σύμφωνη και θα συνδράμει, όπως της ζητηθεί, σε οποιαδήποτε έρευνα διενεργηθεί, από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα κι αφορά τον αγώνα “Κολοσσός Ρόδου-Ιωνικός Νίκαιας”, που πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ρόδο, ή/και οποιονδήποτε άλλον αγώνα της ομάδας μας.

Δεσμευόμαστε από πλευράς μας να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά, ούτε επάνω στην ομάδα μας, αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουμε
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ομπράντοβιτς ξανά στο «σπίτι» του: Η υποδοχή των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό

Καρδίτσα: Ανακοίνωσε τον Γκίκα

Ανοίγει το «T-Center» για τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Πετρίδης: «Πάνω από… προπονητής ο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό-Θα γίνουν βαρβάτες μεταγραφές»

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Παρουσιάζεται και αποθεώνεται ο Ομπράντοβιτς-Στελεχώνονται σταφ, προχωρά ο σχεδιασμός

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!