Ο Ιωνικός θέλει να δώσει τον «τελικό» παραμονής απέναντι στη Λαμία το Σάββατο (20:00) σε κατάμεστο γήπεδο. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ. Οι Νικαιώτες θέλουν νίκη και μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην Stoiximan Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως από αύριο Τρίτη (09/05) θα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τον αγώνα-τελικό με αντίπαλο τη Λαμία (13/05, 20:00).

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, το κρισιμότερο ματς της ομάδας μας τα τελευτα χρόνια, ένας αγώνας που η παρουσία όλων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!

Η οικογένεια Τσιριγώτη σεβόμενη τον κόσμο του Ιωνικού και την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει ήδη, ανακοινώνει πως θα υπάρξει γενική είσοδος 5€ σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εκτός των VIP).

Προσκλήσεις δεν θα υπάρχουν, παρά μόνο αυτές που ορίζει ο κανονισμός για τους χορηγούς και όσους τις δικαιούνται.

Ωράρια πώλησης:

Τρίτη (09/05): 10:00-22:00
Τετάρτη (10/05): 10:00-22:00
Πέμπτη (11/05): 10:00-22:00
Παρασκευή (12/05): 10:00-22:00
Σάββατο (13/05-ημέρα αγώνα): 10:30–18:00”

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Η ομάδα διαχειρίστηκε άψογα το ματς, το σκορ ήταν χαμηλό για εμάς»

Ο Βόλος «κατέβασε» την ανακοίνωση για τη διαιτησία: «Δεν απηχεί την άποψη της διοίκησης»!

Πινέδα: «Όλοι είδαν τι έγινε σήμερα εδώ»

Άγγιξε την ισοφάριση ο Άρης με το ανάποδο ψαλίδι του Καντεβέρε να σταματά στο δοκάρι του Λαφόν

Ο ΠΑΟΚ… επέστρεψε, με νέα λάμψη Χατσίδη και come back Κωνσταντέλια!

Νίκολιτς: «Ανόητο να μιλάμε για όλα αυτά, η κατάσταση παραμένει έτσι από το καλοκαίρι - Μας χαρακτηρίζει η συσπείρωση»

Ασίστ ο Παντελίδης, παρθενικό γκολ για Ερνάντεθ και 1-0 ο Παναθηναϊκός!

Η επιστροφή του Ελ Κααμπί στα γκολ και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες

Το γκολ λύτρωσης του Ρέλβας στο φινάλε και τα highlights του Βόλος-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό

Κετσετζόγλου: «Στράβωσαν πολλά πράγματα για την ΑΕΚ - Ο Τσιμεντερίδης δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο»