Την προσοχή τους στραμμένη στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (23/10, 16:00) για την 9η αγωνιστική της Super League 1, έχουν στον Ιωνικό. Έναν αγώνα, για τον οποίο οι Νικαιώτες μπορούν να υπολογίζουν και στον Ούγκο Σόουζα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος στόπερ αποτέλεσε μία εκ των τεσσάρων κινήσεων των «κυανόλευκων» στην αγορά των ελευθέρων (Τσίμπσαχ, Σεμπά και Σάκιτς οι άλλες τρεις), με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται στις 27 Σεπτέμβρη. Ωστόσο, εν συνεχεία διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα με το δελτίο του (θέμα που είχε δημιουργηθεί από την πλευρά του παίκτη και αφορούσε τη λύση του συμβολαίου του με την προηγούμενη ομάδα του), με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να ήταν στον «αέρα» για τον Ιωνικό.

Εντέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, το νομικό τμήμα του κλαμπ κατάφερε -εάν και οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του- να βρει τη λύση με το δελτίο του Σόουζα, ο οποίος πλέον τίθεται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Μάλιστα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι και στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες.

Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα ο 30χρονος πρώην άσος του Άρη (συνεργάστηκε στους Θεσσαλονικείς με τον Δημήτρη Σπανό) συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του Ιωνικού. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα -το τεχνικό επιτελείο της οποίας πιστεύει ότι θα βοηθήσει με την ταχύτητα και το δυναμικό του παιχνίδι- έδειχναν υπομονή στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι η εν λόγω μεταγραφή μπορεί να «ενεργοποιηθεί» ακόμη και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό, στις τάξεις των Νικαιωτών -μετά το κακό ξεκίνημα τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο- υπάρχει έντονος προβληματισμός. Κάτι που αφορά και την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών, η παρουσία των οποίων μέχρι το τέλος της σεζόν κάθε άλλο παρά βέβαιη είναι. Εξάλλου, προ ημερών, η διοίκηση Τσιριγώτη -μέσω ανακοίνωσής της- έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

Όπως και να έχει, αυτήν τη στιγμή όλοι στον Ιωνικό είναι προσηλωμένοι στον αγώνα της Κυριακής. Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί παντοιοτρόπως από τους «κυανόλευκους» ως «τελικός» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται. Εξού και υπάρχει σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα της Νίκαιας με την παρουσία του στο γήπεδο της Νεάπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο