Έσπρωξε τον Ευαγγέλου ο Νέιρα και αποβλήθηκε. Ο μέσος του ΟΦΗ απώθησε τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη. Συνεπώς θα απουσιάσει από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, γλίτωσε τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας. Με την κάρτα, την οποία δέχθηκε στο 78’ έφτασε τις 10 κίτρινες, ενώ εφόσον δεν έπαιρνε την κόκκινη θα έπρεπε να λείψει από δύο παιχνίδια.



Υπενθυμίζεται ότι στον πειθαρχικό κώδικα αναφέρεται: «Η σκόπιμη λήψη δεύτερης κίτρινης κάρτας από ποδοσφαιριστή σε έναν αγώνα, ώστε να αποβληθεί με κόκκινη και να τιμωρηθεί με μία (1) αγωνιστική, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό να συμπληρώσει επτά (7) ή δέκα (10) κ.ο.κ. κίτρινες κάρτες που θα του επέφεραν τιμωρία δύο (2) αγωνιστικών ημερών, τιμωρείται με ποινή δύο (2) αγωνιστικών ημερών, επιπλέον της ποινής της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας που του επέφερε η αποβολή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Πάρα πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον ΟΦΗ - Οι δύο σκέψεις του Μπενίτεθ για δεξιά»

Πένθος στον ΟΦΗ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Καραντινός - Το μήνυμα της ΠΑΕ

Καραπαπάς: «Μην πιστεύετε σε fake news…»

Κετσετζόγλου: «Στην ΑΕΚ προέχει η ηρεμία μετά τον Βόλο - Θα αλλάξει πράγματα μεσοεπιθετικά ο Νίκολιτς με ΑΕΛ Novibet»

Σταματέλος: «Να δείξει με ΠΑΟΚ άλλο πρόσωπο σε σχέση με των ντέρμπι - Λίγα τα… 50 εκατ. ευρώ για Τζολάκη-Μουζακίτη»

Τσορμπατζόγλου: «Θα πάει με την ίδια τριάδα αύριο - Τι γίνεται με τραυματίες και επιστροφές»

Δεσύλλας: «Είναι καλά ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός - Ματς με τεράστιο πρέπει κόντρα στον ΟΦΗ»

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Asteras Aktor: Παρελθόν και ο γυμναστής, Παύλος Γκότσης

«Θέλει πακέτο Τζολάκη-Μουζακίτη η Γιουβέντους - Το πόσο που αξιώνει ο Ολυμπιακός»

Asteras AKTOR: Οι αλλαγές και οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται!