«Καυτή» αποδεικνύεται η μεταγραφική περίοδος των ελευθέρων για τον Ιωνικό, ο οποίος ετοιμάζεται και για την επόμενη κίνησή του. Συγκεκριμένα, οι Νικαιώτες πρόκειται να κάνουν δικό τους για τον επόμενο έναν χρόνο τον παλιό γνώριμό μας από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ούγκο Σόουζα! Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν ανακοινωθεί από τους «κυανόλευκους» και οι Ραμάν Τσίμπσαχ και Σεμπά.

Ο 30χρονος Πορτογάλος στόπερ είχε αγωνιστεί στην πατρίδα μας με τη φανέλα του Άρη από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Στο διάστημα αυτό μέτρησε 76 συμμετοχές (με τέσσερα τέρματα), συνεργαζόμενος ενδιάμεσα και με τον νυν τεχνικό του Ιωνικού και τέως των Θεσσαλονικιών, Δημήτρη Σπανό.

Μετά τους «κίτρινους» ακολούθησαν τα μονοετή περάσματά του από τις ρουμανικές Άστρα Τζιούρτζιου (24 συμ., 1 γκολ / 1 ασίστ) και Σέπσι (8 συμ.). Να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο, για να ακολουθήσουν κατά σειρά οι Μπράσοβ, ΑΕ Λεμεσού, Πάφος, η δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ και η Μπέβερεν, πριν μετακομίσει εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με τα μικρά κλιμάκια της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, στον Ιωνικό έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Συγκεκριμένα για τη θέση του δεξιού μπακ υπάρχει η περίπτωση του Εμάνουελ Σάκιτς, η οποία και εξετάζεται. Ο 31χρονος Αυστριακός το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά από μία διετία (55 συμ., 1 γκολ/3 ασίστ), ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και τον Ιούνιο του 2019 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο (47 συμ., 2 γκολ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ζότα Σίλβα: «Ήταν εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Δεσύλλας: «Ο Φαν Ντρόνγκελεν ήθελε πολύ τον Παναθηναϊκό - Κανονικά στη λίστα με την Πάκσι»

Κετσετζόγλου: «Στόχος της ΑΕΚ να είναι ο αντικαταστάτης του Πινέδα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας»

Νικολακόπουλος: «Μεγάλο κέρδος φαίνεται να είναι για τον Ολυμπιακό ο Φίλης»