Ο Γιώργος Λιάβας πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ιωνικό στο 84ο λεπτό, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος αμυντικός των Αιτωλών, απουσιάζει από τον Γενάρη του 2021 όταν και υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας έπαθε το ίδιο σε διαφορετικό πόδι.

Η πρώτη επιστροφή σε αποστολή για τον Λιάβα, έγινε το Σάββατο 9/4, για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, ωστόσο δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνη την αναμέτρηση, με την μεγάλη επιστροφή για τον ίδιο να γίνεται στην τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!