Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ΟΦΗ, την προσεχή Κυριακή (28/11, 15:00) για την 11η αγωνιστική της Super League 1, άρχισε ο Ιωνικός.

Σε κάποια κομμάτια της προπόνησης της Τρίτης (23/11) συμμετείχε και ο Νίκος Βαφέας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1, 20/11) λόγω ενοχλήσεων, με το πιο πιθανό για τον 24χρονο στόπερ να είναι να προλάβει το ματς της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροτζέριο Τουράμ -ύστερα από τη θλάση δεύτερου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους που υπέστη στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες- θα υποβληθεί την Τετάρτη (24/11) σε PRP για τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους κι από την Πέμπτη (25/11) θα ξεκινήσει θεραπεία. Ενώ εκτός έμεινε και ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος υποβλήθηκε τη Δευτέρα (22/11) σε επιτυχημένη επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «κυανόλευκων», Χρήστο Δάρα, μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη.

Οι υπόλοιποι παίκτες των Νικαιωτών -πλην φυσικά του Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου- προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις και αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επόμενη προπόνηση του Ιωνικού είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (24/11, 11:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube