Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι είναι ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο νεαρός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αντίθετα αγώνας δρόμου γίνεται για τον Χρήστο Αραβίδη.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» έκανε εντατική θεραπεία για το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, την επόμενη από την ήττα με τον Αιγινιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, το κλίμα στην ομάδα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Είχε προηγηθεί και συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή, όπου του ζητήθηκε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.

Τέλος ένα ακόμα πρόβλημα που προέκυψε, δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καλτσάς κατέθεσε προσφυγή και ζητάει την ελευθέρας του, αλλά και 5.800 ευρώ. Ήδη, πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης πάει στην Καλλονή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»