Θύμα ίωσης έπεσε ο Κατσικάς με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμό εν όψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα καλά νέα της ημέρας αφορούν τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Φάνη Τζανδάρη που ανεβαίνουν διαρκώς και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα τεθούν ξανά στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Αντίθετα, Τζιόλης και Μαντούρο συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν και οι Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Πόζογλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης αφού την Τετάρτη είχαν λάβει μέρος σε αγώνα με την ομάδα Κ-20.

Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι εκρηκτικότητας και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες και περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το έντονο ενδιαφέρον της Αλ Σαντ για Λουτσέσκου και η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρουμάνου»

Τσακίρης: «Αυτά ισχύουν για τις μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία - Τα σενάρια αν δεν τα βρει η ΑΕΚ με τον Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Μάρμολ παίζει σήμερα και απαντάει - Τι γίνεται με εξτρέμ και χαφ»

A Bola: «Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ζιλ Βισέντε, Σέζαρ Πεϊσότο»

ΑΕΚ: Διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών και των καθηγητών της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο!

Γιόνσον: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Άαρχους - Εκτός Δανίας το όνομά μου έχει μεγαλύτερη απήχηση»

Έκλεισε δυνατό τεστ με την Μπολόνια ο Ηρακλής!

Στην 32η θέση του ranking της UEFA για τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ - Πού τερμάτισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ: Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος νέος CEO

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.