Με... καζάνι που βράζει μοιάζει η ομάδα της Καβάλας.

Ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 7η αγωνιστική της Super League 2, παραμένοντας κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Ανθή Καραγιάννη», συνέβη ένα πρωτοφανές σκηνικό!

Ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός για τους γηπεδούχους, Γιάννης Ζωγράφος, έκανε ένα αβίαστο λάθος το οποίο οδήγησε στο 0-1 των φιλοξενούμενων, ενώ μερικά λεπτά αργότερα έκανε παρόμοιο λάθος, που δεν στοίχισε αυτή τη φορά, και τα... άκουσε από συμπαίκτες του, πριν γίνει αλλαγή στο 35'!

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά ΜΜΕ, στο ημίχρονο ο 25χρονος γκολκίπερ διώχτηκε από τα αποδυτήρια και παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα από τις κερκίδες.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της Καβάλας, οι οποίοι ζητούσαν την επιστροφή του Γιάννη Τάτση, στη θέση του κόουτς Θωμά Γράφα, ενώ θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί το... σίριαλ, με την αποδέσμευση 6 ποδοσφαιριστών, η οποία τελικά ανακλήθηκε!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Superbet League 2: Οι διαιτητές της αγωνιστικής - Ποιο σφυρίζουν στα ντέρμπι

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Πύργου ο Κουτρομάνος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superbet League 2: Τότε διεξάγονται τα δύο ντέρμπι

Η Νίκη Βόλου απάντησε στον Πανιώνιο για τη διαιτησία: «Ανύπαρκτο πέναλτι και οφσάιντ στο δεύτερο γκολ»

Φωνάζει ο Πανιώνιος για το οφσάιντ του Ταβάρες: «Αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση»

Βαθμολογία Superbet League 2: Έχασε χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Μαρκό ο Πανιώνιος

Όρθιος στον Βόλο ο Πανιώνιος, ισόπαλο το ντέρμπι με τη Νίκη

Ο Μάναλης ισοφάρισε με πέναλτι και αφιέρωσε το γκολ στον Πέττα

Με σουτ στην κίνηση, ο Τζανετόπουλος χάρισε το προβάδισμα στη Νίκη Βόλου απέναντι στον Πανιώνιο

«Κόλλησε» στη Χρυσούπολη και πέταξε την ευκαιρία η Athens Kallithea - Πρώτη και... επεισοδιακή νίκη για Αναγέννηση!