Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Καβάλα μετά την σύλληψη ενός 25χρονου, ο οποίος ομολόγησε την στυγερή δολοφονία του 52χρονου που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Χρυσούπολη.

Οι αστυνομικοί μπορεί να έλυσαν το μυστήριο της δολοφονίας με την σύλληψη του δράστη, ωστόσο από νωρίς το πρωί το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου έχουν περάσει, προκειμένου να δώσουν κατάθεση, οι γονείς και η σύντροφος του 25χρονου, ωστε να διαπιστωθεί αν γνώριζαν για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται κάθε ανάμειξη στη δολοφονία, ενώ στην κατάθεσή τους υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ως κίνητρο προέταξε το επιχείρημα πως ο 52χρονος στο παρελθόν του είχε ασκήσει bulling και πως ευθυνόταν για την απόλυσή του από το εργοστάσιο μαρμάρων.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε πως η καραμπίνα δεν ήταν δική του, αλλά του αδερφού του, την οποία είχε πάρει δανεική.

Σύμφωνα με τις ίδια πηγές, βασικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας έπαιξαν οι κάμερες που κατέγραψαν τον δράστη, την ώρα που πήγαινε να στήσει καρτέρι στο θύμα, αλλά και την στιγμή της αποχώρησης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη