Φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκίνητων, ένας εκ των τριών κατηγορουμένων της μεγάλης ληστείας των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ σε υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους για την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Ο 64χρονος, λίγο πριν από τη μεταγωγή του στις φυλακές Θεσσαλονίκης αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Αμέσως του έγιναν εξετάσεις καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του ο πελάτης του έχει ιστορικό με την καρδιά του, γεγονός που ανησυχεί τόσο τους συγγενείς του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης μεταφέρθηκε ήδη στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου έχει μεταχθεί στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων μετά την πολύωρη ανάκρισή τους και αφού προηγουμένως η εισαγγελέας είχε αλλάξει το κατηγορητήριο σε διακεκριμένη κλοπή, όταν διαπιστώθηκε πως οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν να διωχθούν ποινικά για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και συνέργειας σε υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε υποβληθεί μήνυση από την εταιρεία φύλαξης κατά κανενός φυσικού προσώπου και σύμφωνα με το νέο ποινικό κώδικα δεν μπορούσαν να διωχθούν.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς