Στην υπόσχεση που έδωσε μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και την τήρησε μαζί με τους συμπαίκτες του αναφέρθηκε ο Τίνο Καντεβέρε μετά τη νίκη του Άρη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, με τον φορ των «κίτρινων» να σημειώνει τα δύο πρώτα τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίνο Καντεβέρε:

Για την υπόσχεση που έδωσε μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Είμαι χαρούμενος για μένα αλλά κυρίως για την ομάδα. Ήταν δύσκολα μετά τον Λεβαδειακό. Μιλήσαμε με τον κόσμο. Είπα και υποσχέθηκα ότι θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Και αυτό κάναμε».

Για το αν η εμφάνιση με τον Παναιτωλικό είναι η πραγματική εικόνα του Άρη: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές αλλά δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να επιστρέψει στο ματς. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια και βγήκαμε αποφασισμένοι. Τώρα υπάρχει η διακοπή για να δουλέψουμε και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες μετά τη διακοπή».

Για τη συνύπαρξή του με τον Κουαμέ στην επίθεση: «Με τον Κρίστιαν συνεργαζόμαστε καλά. Μιλάμε και γαλλικά. Σημασία έχει να βοηθάει την ομάδα. Έχουμε κι άλλους καλούς επιθετικούς όπως ο Μορόν και ο Μιρ. Μέχρι στιγμής, η παρουσία με τον Κρίστιαν λειτουργεί καλά για την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης