Ο Ενές Καντέρ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης (123-119) των Μπλέιζερς των Νικς, με τον Τούρκο σέντερ να κάνει μία ξεχωριστή αφιέρωση μετά το ματς.

Ο 28χρονος και αδερφός του Κερέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του Πόρτλαντ στην εφημερίδα ΖΑΜΑΝ. Και ο λόγος είναι πως η λειτουργία του συγκεκριμένου εντύπου σταμάτησε πριν από πέντε χρόνια, ύστερα από εντολή του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πριν από πέντε χρόνια ακριβώς, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας έκλεισε βιαίως από το καθεστώς του δικτάτορα Ερντογάν, σε μία προσπάθεια να σιωπήσει την ελευθεροτυπία. Δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και μάνικες νερού χρησιμοποιήθηκαν κατά των δημοσιογράφων. Αφιερώνω την αποψινή νίκη στην εφημερίδα ZAMAN», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Τούρκος σέντερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βούτσεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είχε νεύρα γιατί οι Μπουλς δεν τον θέλουν με ανταλλαγή»

Αντετοκούνμπο: «Μη με ρωτάτε αν θέλω να είμαι εδώ! Είναι ασέβεια!»

Ένταση στο φινάλε: το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο άναψε «φωτιές» στο Μπουλς–Μπακς

Ποιο... πνεύμα των Χριστουγέννων; Αλβαράδο και Γουίλιαμς έπαιξαν μπουνιές και αποβλήθηκαν

Οι Τζαζ έβαλαν «στοπ» στο σερί των Σπερς – Επιστροφή Γουεμπανιαμά, αλλά νίκη για Γιούτα

Ιστορικό βράδυ για Γουέστμπρουκ: Ξεπέρασε τον Μάτζικ στις ασίστ και λύγισε τους Μάβερικς

Επέστρεψε και τους… ξεκόλλησε ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς έβαλαν τέλος στο σερί των Μπουλς

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς