Ο Μάσιμο Καντσελιέρι τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν ήδη να κουράζονται από το πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Καρδίτσα, θεωρεί χάσιμο χρόνου τους συγκεκριμένους αγώνες κατάταξης μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα και πως δεν θα δεχτεί να θεωρήσει κάποιος αποτυχία την έκτη θέση, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά: «Ήταν ξεκάθαρα θέμα ενέργειας. Από τη μία, εμείς μετά από 50 παιχνίδι όλη τη σεζόν και συνεχόμενα ματς στο τελευταίο διάστημα κι από την άλλη ο αντίπαλος με περίπου δύο εβδομάδες που δεν έπαιζε. Ξέραμε ότι θα έχουμε αυτό το θέμα, προσπαθήσαμε να μην το αφήσουμε να συμβεί, αλλά το πρόβλημά μας ξεκίνησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που άξιζε να ήταν πέμπτη, εμείς αξίζαμε να είμαστε τέταρτοι, αλλά είμαστε έκτοι… Ήταν ένας αγώνας κατάταξης που δεν καταλαβαίνουμε τη χρησιμότητα και τη λογική του, αλλά είναι κάτι που το έχουμε αποδεχτεί και πρέπει να παίξουμε».

Αναφερόμενος στο εάν εκτός από ενέργεια θα πρέπει να υπάρχει και θέληση στην ομάδα για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, ο Ιταλός προπονητής τόνισε: «Υπάρχει πάντα θέληση σε αυτή την ομάδα. Δεν τα παρατήσαμε, ήταν έλλειψη ενέργειας. Με ξεκούραση θα το αντιμετωπίσουμε. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλήσει αρνητικά για την ομάδα αν χάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν δίνω δεκάρα για τα παιχνίδια αυτά. Η ομάδα αυτή έκανε ένα υπέροχο πρωτάθλημα και ολόκληρη τη σεζόν. Για τον τρόπο που παίξαμε, για την προσπάθεια που κάναμε, αυτή είναι η αντιμετώπιση που έχουμε.

Είναι υπέροχοι τύποι κι, αν είμαστε άτυχοι σε έναν αγώνα κατάταξης, τότε την επόμενη σεζόν μπορεί να αξίζουμε ένα εισιτήριο για το ΝΒΑ για τέτοιους αγώνες, παίζοντας αγώνες κατάταξης. Και θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τη Θεσσαλονίκη στην Ανατολική Περιφέρεια…».

Σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Δεν μιλάω για την επόμενη σεζόν, έστω και με δύσκολες συνθήκες, πρέπει να τελειώσουμε πρώτα τη φετινή. Είμαι αρκετά κουρασμένος, έχουμε παίξει 50 παιχνίδια. Θα χρειαστώ μία εβδομάδα ξεκούρασης και μετά να πάρω τις αποφάσεις μου για το μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ημερομηνίες του διπλού τελικού του Αθηναϊκού με την Μερσίν

Γράφει πάλι ιστορία ο Αθηναϊκός - Σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 16 χρόνια η ομαδάρα του Βύρωνα!

Ραζνάτοβιτς: «Ένας από τους 10 καλύτερους προπονητές ο Τρινκιέρι - Κάτι μεγάλο γίνεται στον ΠΑΟΚ»

Παρθενόπουλος: «Έχουμε στο μυαλό μας και εργαζόμαστε πάνω σε ένα νέο format για την επόμενη σεζόν»

Αταμάν: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιαννακόπουλο που μας στηρίζει - Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Παρουσία Γιαννακόπουλου η κοπή πίτας του Παναθηναϊκού-Έξτρα πριμ 1 εκατ. ευρώ για τριπλ-κράουν

Τρινκέρι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Πιέζουν για το τρόπαιο κάθε χρόνο, αλλά ένας κερδίζει»

ΠΑΟΚ: Στην παρουσίαση του Τρινκέρι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Τρινκέρι: «Είμαι ρομαντικός και λίγο τρελός - Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα»

Τρινκέρι: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι - Να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε μέρες χαράς»!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.