Αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον έστειλε η νίκη του Ηρακλή επί του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος απέδωσε το ροζ φύλλο στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του «Γηραιού».

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ηρακλή. Ακούγεται τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα ότι η νίκη ανήκει 100% στους παίκτες, γιατί θεωρώ ότι μέσα σε τρεις προπονήσεις, από την Τετάρτη που αναλάβαμε, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα, μόνο την ψυχολογία. Θεωρώ ότι πραγματικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, στο σημείο που χάσαμε τη διαφορά, στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Κατάφερε να ανακάμψει, να επανακτήσει τα ηνία του αγώνα και θεωρώ ότι με πολύ καλές άμυνες στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραμε μια δίκαιη νίκη, η οποία σίγουρα μας επιτρέπει να βλέπουμε το αύριο με καλύτερο μάτι. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Καντζούρης.

Για τα σημεία που θεωρεί ότι έκριναν το παιχνίδι: «Νομίζω ότι για όποιον είδε το παιχνίδι, η διαφορά των 16 πόντων δεν αποτυπώνουν την εικόνα του παιχνιδιού. Απλά θεωρώ ότι εκεί που ήταν πραγματικά κρίσιμο το σημείο του αγώνα, υπερτερήσαμε ενεργειακά. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικές οι άμυνες που βγάλαμε σε πολύ κρίσιμες επιθέσεις του Πανιωνίου. Θεωρώ ότι βάλαμε 1-2 σουτ που μας έδωσαν καλύτερη ψυχολογία και από εκεί και πέρα στο τέλος η εξέλιξη ήταν διαφορετική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες