Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως έχασαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν έπαιξαν ως ομάδα όταν προηγήθηκαν, ζητώντας να δουν όλοι μαζί τα λάθη τους και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων.

Αναλυτικά: «Οι δικαιολογίες είναι για τους αδύνατους. Εμείς, με εξαίρεση τα έξι πρώτα λεπτά, στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Όσοι είναι παρόντες και υγιείς πρέπει να παίζουν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και δεν το κάναμε σήμερα, χάνοντας, έτσι, τον έλεγχο του αγώνα.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το προβάδισμα που πήραμε νωρίς, νομίζω ότι η εξήγηση είναι πολύ απλή, δεν λειτουργήσαμε σαν ομάδα μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας όλοι μαζί, να μελετήσουμε τα λάθη μας με λεπτομέρειες και κυρίως τον λάθος τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι μετά τα έξι πρώτα λεπτά. Το Μεσολόγγι νίκησε δίκαια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι