Απογοητευμένος με την βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (111-71) εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «κίτρινων», Ηλίας Καντζούρης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, ενώ ανέφερε πως απέναντι σε τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι οι «ερυθρόλευκοι» το κάθε λάθος κοστίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Δεν νομίζω πως μετά το πρώτο δεκάλεπτο υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να σχολιάσουμε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καταπληκτικό μομέντουμ. Εμείς ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και σε μεγάλο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου, αμυντικά δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε πει. Και είναι επόμενο όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα, όταν την αφήνεις να εκτελεί και να κυκλοφορεί τη μπάλα και δεν βάζεις το κορμί σου, το αποτέλεσμα είναι αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: MVP Κάρτερ και Μπράουν, MVP Next Gen η Αλεξιά

Αθηναϊκός: Ενισχύθηκε με την Ανίγκουε

Ποιος άλλος; Ο Ντόρσεϊ MVP της αγωνιστικής μετά την εμφάνιση καριέρας με Κολοσσό

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!