Ο Άρης επικράτησε 83-78 του Ηρακλή στην παράταση, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ με ανακοίνωση να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη στο ματς.

Αναλυτικά όσα σημειώνει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Μερικές φορές οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την αίσθηση που δίνει ο κόσμος του Άρη σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης.

Η παρουσία των φιλάθλων μας στον αγώνα με τον Ηρακλή είναι δύσκολο να αποτυπωθεί σε μερικές γραμμές. Εμείς απλά οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Άρη ο οποίος, χωρίς υπερβολή, «έσπρωξε» την ομάδα στη νίκη, σε ένα γεμάτο (στο όριο του επιτρεπτού, βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων) «Nick Galis Hall».

Περιμένουμε τους φιλάθλους μας και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον αγώνα με το Περιστέρι (5/12, 17:00), αλλά και στους υπόλοιπους, για να ζήσουμε περισσότερες χαρές.

Μαζί μπορούμε πολλά!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

TAGS: Άρης