Διευκρινιστική ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR, σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» κόντρα στη Ζαγκλέμπιε.

Με την ΚΑΕ να εξηγεί τόσο ότι δεν εμπλέκεται στη διάθεση τους, ούτε και στην διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης και παράλληλα να εύχεται καλή τύχη στην ομάδα της Σελέν Ερντέμ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (21/1, 19:00, ΕΡΤ2) την Ζαγκλέμπιε στο Telekom Center Athens.

Παράλληλα, για πρώτη και τελευταία φορά, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή ή ευθύνη αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και με τη διεξαγωγή τόσο του συγκεκριμένου αγώνα, όσο και των μελλοντικών αγώνων στους οποίους δεν συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube