Άλλο ένα βήμα προς τις υπογραφές για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να γίνει την Τρίτη. Όπως ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ ορίστηκε την προσεχή Τρίτη συνεδρίαση του ΔΣ του, στην οποία μόνο θέμα της θα είναι το τελικό σχέδιο της παραχώρησης.

Για να συμβεί αυτό, πρώτα, η πράσινη ΚΑΕ είχε τακτοποιήσει οφειλές που είχε για την χρήση του.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση…

Υπογράφηκε σήμερα, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Ιδιωτικό Συμφωνητικό εξωδικαστικής ρύθμισης – αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Σπύρος Λούης».

Τακτοποιήθηκαν οφειλές συνολικού ύψους 326.451€, που αφορούσαν σε εξωδικαστική επίλυση δικαστικής διαφοράς παλαιότερων οφειλών, καθώς και στη χρήση της τρέχουσας περιόδου (2022-2023).

Κατόπιν αυτού και έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης μακροχρόνιας Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» σ’ αυτήν, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της νομοθετικής διάταξης του άρθρου 44 του ν. 4934/2022, προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ για την προσεχή Τρίτη, 2 Μαΐου.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης η συζήτηση του τελικού σχεδίου της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η δημιουργία «στρατού» και το πολυτελές ξενοδοχείο - Τι θα υποστηρίξει ο Λιόλιος

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζουν αήττητοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα στη διπλή εβδομάδα Ρογκαβόπουλος, Μαντζούκας - Δεν είμαστε ρομπότ» -Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Παπαθεοδώρου πήγε να πέσει από την καρέκλα του μετά το μοιραίο λάθος του Γουόκερ!

Παπαθεοδώρου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Ήταν απαραίτητο να συμβεί για να ξεβρωμίσει»

Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Ναν θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να είναι στο 100%»

Σοβαρεύτηκε στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το 4/4: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Καρδίτσα

Πάτησε γκάζι στο φινάλε και λύγισε τη μαχητική Καρδίτσα ο καταπονημένος Παναθηναϊκός!

Η ανατροπή της Δόξας και η νίκη στην παράταση επί του Ηρακλή - Τα highlights του αγώνα

To Περιστέρι νίκησε το Μαρούσι και πήρε τη ματσάρα της αγωνιστικής στη Stoiximan GBL!