Ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κάνουν την υπόθεση του Βέναντ Ιμπίσεβιτς οι Γερμανοί. Σύμφωνα με το «Kicker», εκτός της ΑΕΚ, που ούτως η άλλως ψάχνεται για επιθετικό, την περίπτωση του Βόσνιου παρακολουθεί στενά και ο Παναθηναϊκός.

Στο δημοσίευμα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται ως το δυνατό χαρτί της Ένωσης καθώς, προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις μέσω της βοσνιακής Ομοσπονδίας για την υπόθεση του 31χρονου φορ.

Παράλληλα, υπάρχει εκτενής αναφορά στο θέμα του συμβολαίου του παίκτη με την Στουτγκάρδη (λήγει το 2017). Ο Ιμπίσεβιτς παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται την λύση της συνεργασίας του, με τους Σουηβούς να είναι αρκετά πιθανό να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς θα ελαφρύνουν το μπάτζετ τους κατά 3εκατ. ευρώ.




Γιάννης Σταυρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς